Thursday ,19 April 2018
Последни:
Home > Останати спортови > Борење > Борење: Ацо Јордановски гостин во емисијата “Македонски спортски легенди“ (Видео)
Борење: Ацо Јордановски гостин во емисијата “Македонски спортски легенди“ (Видео)

Борење: Ацо Јордановски гостин во емисијата “Македонски спортски легенди“ (Видео)

Познатиот борач на БК Вардар од 60-сетите и 70-сетите  години од минатиот век, Ацо  Јордановски беше гостин во емисијата “Македонски спортски легенди“. Истата ја реализира легендата на македонското новинарстово Зоран Михајлов.