Thursday ,28 May 2020
Последни:
Home > РК Вардар > РК Вардар сезона 2019/20

РК Вардар сезона 2019/20

1. Артурс Кугис

2.Калифа Гедбан

3. Марко Кизиќ

4. Мартин Карапалевски

5. Ален Ќосевски

6. Павел Атман

7. Иван Чупиќ

8. Тимур Дибиров

9. Кристијан Дисингер

10. Сергеј Горпишин

11. Сергеј Горбок

12. Глеб Калараш

13. Хозе Толедо

14. Дејан Кукуловски

15. Даинис Кристопанс

16. Димитар Димитриоски

17. Давид Гашоски

18. Стефан Атанасовски

19. Васил Гогов

20. Данил Шишкарев

21. Стас Скубе

22. Стојанче Стоилов

23. Домен Сикошек Пелко

Главен тренер: Роберто Гарсија Парондо

Помошен тренер: Билјана Црвенковска

Тренер на голмани: Дејан Периќ

Leave a Reply