Friday ,19 April 2019
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Пионери сезона 2018/19
Пионери сезона 2018/19

Пионери сезона 2018/19

Голмани: Филип Сотировски, Илија Велковски, Петар Колевски и Никола Спасовски

Крила: Мартин Сипковски, Тадеј Аритонов, Марјан Гочев, Антониј Андовски, Матеј Трајановски и Давид Младеновски

Бекови: Кирил Симоновски, Алек Алексовски, Никола Анакиевски, Марио Стојановски, Виктор Трифуновски Илија Табаков, Давид Славевски, Стефан Ристевски, Андреј Петрушевски и Христијан Петковски.

Пивоти: Александар Стојменов, Мартин Тодороски и Ѓеоргиј Спасовски.

Главен Тренер: Зоран Петковски

Помошен тренер: Никола Бисинов

Leave a Reply