Sunday ,21 October 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Пионери сезона 2016/2017

Пионери сезона 2016/2017

1. Ненад Ангеловски

2. Марко Зафировски

3. Андреј Аспровски

4. Леонид Чорогунов

5. Бојан Чакалиќ

6. Никола Жерновски

7. Борис Павловски

8. Андреј Трајановски

9. Јован Танев

10. Андреј Митревски

11. Давид Савревски

12. Горјан Трајчевски

13. Дамјан Димитријевски

14. Дамјан Србиновски

15. Марио Мишевски

16. Велимир Грујовски

17. Благој Димчевски

18. Давид Мирчевски

19. Дарјан Петков

20. Дамјан Трајковски

21. Матео Јанчев

22. Филип Глигоровски

Тренер: Андријана Будимир

 

 

Leave a Reply