Monday ,16 July 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Рк Вардар(втор тим) сезона 2016/2017

Рк Вардар(втор тим) сезона 2016/2017

1. Никола Кизиќ

2. Петар Филиповски

3. Даниел Ѓорѓевски

4. Филип Ивановски

5. Кристијан Ристов

6. Владо Недановски

7. Никола Стојковски

8. Мартин Манасков

9. Дејан Кукуловски

10. Тоше Ончев

11. Иван Ангелов

12. Александар Димовски

13. Божидар Симиќ

14. Димитар Георгиевски

15. Антонио Николовски

16. Ристо Вујачиќ

17. Стефан Трпчевски

18. Мартин Попоски

19. Мартин Димов

20. Кристијан Анастасовски

21. Симон Попов

Тренер: Стојан Петрушевски

 

Leave a Reply