Sunday ,21 October 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Рк Вардар(младинци)сезона 2016/2017

Рк Вардар(младинци)сезона 2016/2017

РК Вардар-младинци:

1. Марко Кизиќ,

2. Ален Брунчевиќ

3. Јоаким Анѓелковски

4. Христи Биковски

5. Мартин Игнов

6. Александар Мазниковски

7. Давид Олтовски

8. Александар Нанов

9. Тони Атанасовски

10. Христијан Милошески

11. Пепи Манев

12. Кристијан Стојановски

13. Леонид Давитковски

14. Мартин Карапалевски

15. Марио Миланов

16. Васил Стојковски

17. Благоја Антевски

18. Филип Николов

19.Христијан Стојчески

20. Ален Ќосевски

21.Дамјан Јакимовски

22. Kристијан Ангеловски

23. Мартин Мајсторовски

24. Предраг Радуловиќ

25. Стефан Динев

Главен тренер: Слободан Чивлачки

Помошен тренер: Кристијан Грчевски

 

РК Вардар Јуниор-младинци

1. Горјан Блажевски

2 .Христијан Каимовски

3. Александар Тушев

4. Александар Стојчевски

5. Виктор Крстевски

6. Кирил Николовски

7. Леон Николовски

8. Иван Барлаковски

9.Виктор Јанков

10. Боби Овнарски

11. Христијан Чакалиќ

12. Кристијан Димитријески

13.Филип Илиевски

14. Филип Камчев

15.Едис Јаховиќ

16.Петар Тевдовски

17. Бобан Стојановски

18.Никола Хаџидимовски

19. Марко Илијевски

20. Лука Благопетров

21.Алек Чупетрески

22. Небојша Василевски

23.Љупче Давков

24. Андреј Бојковски

Тренер: Пепи Манасков

 

Leave a Reply