Monday ,22 October 2018
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Младинки сезона 2015/2016
Младинки сезона 2015/2016

Младинки сезона 2015/2016

1.Јована Мицевска

2.Олгица Костовска

3.Моника Георгиевска

4.Анастасија Николовска

5.Ива Божиноска

6.Ангела Карчева

7.Марија Белимова

8.Анастасија Тодоровска

9.Александра Вељаноска

10.Матеа Спасовска

12.Габриела Костадиновска

13.Искра Давкова

14. Тина Тодоровска

15. Ана Иванова

16.Ана Станикевска

17.Тедора Колевска

18.Сашка Филипоска

19.Маја Китановска

20.Сандра Стамова

21.Ивана Стојмановска

22. Магдалена Серафимова

Тренер: Билјана Пецевска

Leave a Reply