Tuesday ,23 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > Состав

Состав

Кадети сезона 2015/2016

 1. Христијан Трпковски 2. Кирил Китановски 3. Христијан Гавровски 5. Гоце Насковски 6. Виктор Пирков 7. Андреј Тасевски 8. Андреј Скендерски 9. Филип Таневски 10. Дејан Марковски 11. Дамјан Петревски 12. Дамјан Менкиноски 13. Блажен Тодоров 14. Андреј Милевски 15. Дино Спиркоски 16. Христијан Стојчевски 17. Стефан Петрески 18. Михаил Геговски 19. Александар Трајчевски 20. Никола Серафимов Тренер: Влатко Колев Read More »