Wednesday ,14 November 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Состав Младинци

Состав Младинци

Рк Вардар(младинци)сезона 2016/2017

РК Вардар-младинци: 1. Марко Кизиќ, 2. Ален Брунчевиќ 3. Јоаким Анѓелковски 4. Христи Биковски 5. Мартин Игнов 6. Александар Мазниковски 7. Давид Олтовски 8. Александар Нанов 9. Тони Атанасовски 10. Христијан Милошески 11. Пепи Манев 12. Кристијан Стојановски 13. Леонид Давитковски 14. Мартин Карапалевски 15. Марио Миланов 16. Васил Стојковски 17. Благоја Антевски 18. Филип Николов 19.Христијан Стојчески 20. Ален Ќосевски 21.Дамјан ... Read More »