Sunday ,21 July 2019
Последни:

Состав

Вардар Јуниор ( состав)

1. Марко Кизиќ 2. Андреј Петковски 3. Даниел Ставровски 4. Мартин Димов 5. Славе Јанковски 6. Дејан Кукуловски 7. Александар Нанов 8. Здравко Постолов 9. Мартин Карапалевски 10. Игор Ѓорѓиев 11. Ален Ќосевски 12. Давид Гашоски 13. Стефан Крстевски 14. Јоакм Анѓеловски 15. Марко Мишевски 16. Стефан Атанасовски 17. Никола Цветаноскиж 18. Тони Атанасовски 19. Христи Биковски Главен тренер: Стојан ... Read More »