Thursday ,22 August 2019
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Состав Пионери

Состав Пионери

Пионери сезона 2018/19

44794737_967372186793480_7142055349346893824_n

Голмани: Филип Сотировски, Илија Велковски, Петар Колевски и Никола Спасовски Крила: Мартин Сипковски, Тадеј Аритонов, Марјан Гочев, Антониј Андовски, Матеј Трајановски и Давид Младеновски Бекови: Кирил Симоновски, Алек Алексовски, Никола Анакиевски, Марио Стојановски, Виктор Трифуновски Илија Табаков, Давид Славевски, Стефан Ристевски, Андреј Петрушевски и Христијан Петковски. Пивоти: Александар Стојменов, Мартин Тодороски и Ѓеоргиј Спасовски. Главен Тренер: Зоран Петковски Помошен тренер: ... Read More »