Thursday ,21 September 2023
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > Пионери сезона 2019/20

Пионери сезона 2019/20

1. Никола Спасовски

2. Марио Стојановски

3. Иле Табаков

4. Давид Славевски

5. Алек Алексовски

6. Тадеј Аритонов

7. Мартин Сипковски

8. Стефан Ристевски

9. Кирил Симоновски

10. Петар Колевски

11. Андреј Петрушевски

12. Матеј Трајановски

13. Мартин Тодороски

14. Александар Стојменов

15. Христијан Петковски

16. Ѓорѓи Спасовски

17. Виктор Трифуновски

18. Никола Анакиевски

19. Иле Велковски

20. Стефан Гугуталиев

21. Алесандро Писонеро

Тренер: Зоран Петковски

Leave a Reply