Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Контакт

Контакт

Меил за контакт : 

  • gogov.dimitar@yahoo.com
    liko@vardarfans.mk
    zvonko@vardarfans.mk
    marketing@vardarfans.mk

Маркетинг :

- Доколку сте заинтересирани за реклама/банер или слично, исконтактирајте не на нашиот мобилен телефон кој вие приложен подолу, или на нашите мејлови, кои ви се приложени погоре. 

Мобилен :

  • 078-350-286

Leave a Reply