Monday ,22 April 2024
Последни:
Home > Комити > Комити тетоважи
Комити тетоважи

Комити тетоважи

Вљубеноста за најверните на  светото име не е само следење на мечевите на клуб(ови)  ,туку  тоа е начин на живот, болка, радост .. Ѕидовите во градот ги боиме со Вардаровите свети бои Црвено-Црни .Комити живеат , се радуват ,тагуваат,  патат.. едноставно се одават 100% на својот Вардар. Затоа на својата кожа го ставаме за навек да го носиме него нашиот Вардар ! Следат некоку од многубројните тетоважи кој најверните ги имаат на својте тела .

Leave a Reply