Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Младински лиги > Состав Младинци

Состав Младинци

Младинки сезона 2019/2020

68814990_10215045845121744_3621779486439112704_n-660x330

  Голмани: Јована Трајкоска, Симона Грујовска и  Андреа Илиќ. Пикери: Ивана Џатевска, Катерина Дамјановска и Јана Паковска. Крила: Сара Миновска, Стефанија Ѓорѓиевска, Бојана Диневска (капитен), Ивона Трпевска, Ива Јаковчевска и Васевска Златица. Бекови: Ана Марија Коларовска, Седлоска Андреа, Ана Марија Божиновска, Кети Ангеловска,  Ангела Костовиќ, Милица Николиќ, Марија Гоцевска, Марија Галевска, Ангела Гроздановска и Теодора Стаменкова. Тренер:  Драгана Ристова, Помошник: Билјана Црвенковска, тренер на голмани: Александар Царчев. Read More »