Sunday ,12 July 2020
Последни:

Состав

ФК Вардар состав 2018/19

fkv-vardar

Сите фудбалери на ФК Вардар за престојната сезона 2018/19. Голмани: 1. Александар Кировски 25. Филип Илиќ 90 Филип Гачевски (заменик капитен) Одбрана: 2. Кристијан Тошевски 3. Горан Попов (капитен) 4. Коста Манев 6. Николас Херанц 15. Филип Антовски 21. Евгениј Новак 30. Тодор Тодоровски 31. Никола Серафимов 77. Владица Брдаровски Среден ред: 5. Кларенс Битанг 8. Дарко Мицевски 10. Јуфо Нилдо ... Read More »