Wednesday ,17 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Браво! Клубот со позитивна пракса, БК Вардар ги награди борачите за успехот на Државното првенство У-23
Браво! Клубот со позитивна пракса, БК Вардар ги награди борачите за успехот на Државното првенство  У-23

Браво! Клубот со позитивна пракса, БК Вардар ги награди борачите за успехот на Државното првенство У-23

Вардар ги награди борачите за успехот на Државното првенство за У-23 што се одржа минатиот викенд во Радовиш.

Messenger_creation_7a87ddf3-3df5-4e77-899e-9505abe16f5c

Наградени се:

Марко Андонов – 1 место – 150 евра
Стефан Митев  – 1 место – 150 евра
Рубен Модосјан – 2 место – 100 евра
Даниел Манов – 2 место – 100 евра
Виктор Аврамовски – 3 место – 50 евра
Стефан Зашков – 3 место – 50 евра
Љупче Митев – 3 место – 50 евра
Марко Поповиќ – 3 место – 50 евра
Александар Марковски – 3 место – 50 евра
Николија Стојановска – 1 место – 50 евра
Емилија Илијевска – 1 место – 50 евра
Бојана Лазаревска – 2 место – 50 евра
Сара Неделкова – 3 место – 50 евра