Thursday ,30 May 2024
Последни:

Состав

РК Вардар сезона 2020/21

109299668_10159631686610348_8160863492374052159_o

Официјалниот состав на РК Вардар за натпреварувачката сезона 2020/21 изгледа вака: 1. Борко Ристовски ( голман) 2.Робин Кантегрел ( голман) 3. Марко Кизиќ ( голман) 4. Васил Гогов ( голман) 4. Мартин Карапалевски ( среден бек) 5. Ален Ќосевски  ( десно крило) 6. Стефан Крстевски ( среден бек) 7. Иван Чупиќ  ( десно крило) 8. Тимур Дибиров ( лево крило) ... Read More »

РК Вардар сезона 2020/21

Официјалниот состав на РК Вардар за натпреварувачката сезона 2020/21 изгледа вака: 1. Борко Ристовски ( голман) 2.Робин Кантегрел ( голман) 3. Марко Кизиќ ( голман) 4. Васил Гогов ( голман) 4. Мартин Карапалевски ( среден бек) 5. Ален Ќосевски  ( десно крило) 6. Стефан Крстевски ( среден бек) 7. Иван Чупиќ  ( десно крило) 8. Тимур Дибиров ( лево крило) ... Read More »