Monday ,22 April 2024
Последни:

Состав

ЖРК Вардар состав за сезоната 2020/2021

vardarki-kompletni-na-treninzite-se-tempira-formata-za-pochetokot-na-prvenstvoto-14989-1

ЖРК ВАРДАР СЕЗОНА 2020/2021 ГОДИНА СОСТАВ: Голмани: Трајкоска, Грујовска и Илиќ. Бекови: Галевска, Тошевска, Костовиќ,Цветковска, Лазаровска, Попова, Стојановска и Стаменкова. Пикери: Џатевска, Дамјаноска и Паковска Крила: Миновска,   Диневска,  Ѓорѓиевска, Јаковчевска, Трпевска  и Васевска. Тренер: Ристова Драгана Тренер на голмани: Александар Царчев Read More »

ЖРК Вардар состав за сезоната 2019/2020

vardarki-kompletni-na-treninzite-se-tempira-formata-za-pochetokot-na-prvenstvoto-14989-1

Голмани: Јована Трајкоска, Симона Грујовска и  Андреа Илиќ. Пикери: Ивана Џатевска, Катерина Дамјановска и Јана Паковска. Крила: Сара Миновска, Стефанија Ѓорѓиевска, Бојана Диневска (капитен), Ивона Трпевска, Ива Јаковчевска и Васевска Златица. Бекови: Ана Марија Коларовска, Ана Марија Божиновска, Кети Ангеловска,  Ангела Костовиќ, Милица Николиќ, Марија Гоцевска, Марија Галевска, Ангела Гроздановска, Седлоска Андреа и Теодора Стаменкова. Тренер:  Драгана Ристова, Помошник: Билјана Црвенковска, тренер ... Read More »