Thursday ,09 February 2023
Последни:
Home > ЖРК Вардар > ЖРК Вардар состав за сезоната 2020/2021

ЖРК Вардар состав за сезоната 2020/2021

vardarki-kompletni-na-treninzite-se-tempira-formata-za-pochetokot-na-prvenstvoto-14989-1

ЖРК ВАРДАР СЕЗОНА 2020/2021 ГОДИНА СОСТАВ:

Голмани: Трајкоска, Грујовска и Илиќ.

Бекови: Галевска, Тошевска, Костовиќ,Цветковска, Лазаровска, Попова, Стојановска и Стаменкова.

Пикери: Џатевска, Дамјаноска и Паковска

Крила: Миновска,   Диневска,  Ѓорѓиевска, Јаковчевска, Трпевска  и Васевска.

Тренер: Ристова Драгана

Тренер на голмани: Александар Царчев

atlantic city massage parlors online personals