Thursday ,09 February 2023
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Младинки сезона 2019/2020
Младинки сезона 2019/2020

Младинки сезона 2019/2020

 

Голмани: Јована Трајкоска, Симона Грујовска и  Андреа Илиќ.

Пикери: Ивана Џатевска, Катерина Дамјановска и Јана Паковска.

Крила: Сара Миновска, Стефанија Ѓорѓиевска, Бојана Диневска (капитен), Ивона Трпевска, Ива Јаковчевска и Васевска Златица.

Бекови: Ана Марија Коларовска, Седлоска Андреа, Ана Марија Божиновска, Кети Ангеловска,  Ангела Костовиќ, Милица Николиќ, Марија Гоцевска, Марија Галевска, Ангела Гроздановска и Теодора Стаменкова.

Тренер:  Драгана Ристова,

Помошник: Билјана Црвенковска, тренер на голмани: Александар Царчев.

Leave a Reply