Monday ,11 December 2023
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Втор тим > Жрк Вардар(втор тим) сезона 2016/2017

Жрк Вардар(втор тим) сезона 2016/2017

1. Нина Ладева

2. Љупка Белмезова

3. Маја Трпковска

4. Марија Прленда

5. Теодора Керамитчиева

6. Ангела Тодоровска

7. Клаудија Георгиевска

8. Сара Митова

9. Леонида Гичевска

10. Анастасија Николовска

11. Наташа Нолевска

12. Стефанија Мишевска

13. Ања Велкова

14. Ива Божиноска

15. Симона Стојановска

16. Сара Николовска

17. Николина Бојаџиска

18. Ана Станиќевска

19. Моника Георгиевска

Тренер:Симе Симовски

Помошен тренер: Александар Царчев

Leave a Reply