Sunday ,21 October 2018
Последни:
Home > РК Вардар > Рк Вардар(втор тим) сезона 2018/2019

Рк Вардар(втор тим) сезона 2018/2019

1. Марко Кизиќ

2. Андреј Петковски

3. Александар Тушев

4. Даниел Ставровски

5. Александар Нанов

6. Иван Димитровски

7. Славе Јанковски

8. Христи Биковски

9.Стефан Чакалиќ

10. Стефан Атанасовски

11. Кристијан Анѓелковски

12. Давид Гашоски

13. Антонио Николовски

14. Мартин Димов

15. Ален Ќосевски

16. Дејан Кукуловски

17. Никола Цветановски

18. Тони Атанасовски

19. Христијан Милошески

20. Игор Ѓорѓиев

21. Стефан Крстевски

22. Мартин Карапалевски

23. Марко Мишевски

24.Васе Наков

25. Дарко Трајковски

Тренер: Стојан Петрушевски

Помошен тренер: Пепи Манасков

 

Leave a Reply