Friday ,14 August 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Четири меча на програмата за младите момци на КК Вардар
Четири меча на програмата за младите момци на КК Вардар

Четири меча на програмата за младите момци на КК Вардар

Младите момците од кошаркарскиот клуб Вардар во своите конкуренции ги очекуваат четири дуели од кој на три сме гости, а само на еден сме домаќини во малата сала при С.р.ц “Кале“- Скопје. Натпревари имаме во категориите: М18, М16, М15 и М14, во продолжение распоредот и термините за овие натпревари на кошаркарските надежи.

М18: Ангели – ВАРДАР 01/12/2018, 15-00ч.

М16: Ролинг – ВАРДАР  01/12/2018 12-30ч.

М15: ВАРДАР – Партизан МШ2 04/12/2018 19-00ч.

М14: Ангели – ВАРДАР  01/12/2018, 19-00ч.