Tuesday ,25 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Среќен роденден Јаничиќ Емилија
Среќен роденден Јаничиќ Емилија

Среќен роденден Јаничиќ Емилија

Денес свој роденден прославува, првиот човек, идејниот творец, тренер и основач на ЖОК Вардар ЕМ,  Емилија Јаничиќ. Нејзините девојки во првата сезона како сениорски обезбебедија пласман во Првата лига. Младинските екипи имаат одличен успех. Редакцијата на Вардар фанс и посакува успех во иднина и многу здравје.

269722114_1076222746512635_4106447883355039883_n

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЕМИ!