Sunday ,26 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (ВИДЕО) Од вардаровиот трет кугларски интернационален турнир “8.Септември”
(ВИДЕО) Од вардаровиот  трет кугларски интернационален  турнир “8.Септември”

(ВИДЕО) Од вардаровиот трет кугларски интернационален турнир “8.Септември”

Во време на 61.часовен карантин ви носиме интересно видео од еден мал спорт.  Изминатата 2019 година, Кугларскиот клуб Вардар успешно го организираше 3-тиот интернационален кугларски турнир ” 8ми Септември”. Во кугларницата “ВИП” при СЦБТ  се одржа собирот на најдобрите балкански тимови. Шампион беше србскиот колектив, КК Белград, вардарци беа втори. Поединечно прв беше Бојан Влаќевски кој настапи за Вардар.

ВИДЕО ОД ЦЕЛИОТ НАСТАН:

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=i9suj7YnIhQ