Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > КК Вардар врши упис на момци и девојки

КК Вардар врши упис на момци и девојки

Кошаркарскиот клуб “Вардар” врши уписи на нови членови. Тие вршат уписи на момци и девојки во најдобрата кошаркарска младинска школа во Македонија. Запишуваат деца од 6 до 14 години..

screenshot_20210923-101142