Wednesday ,23 September 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Денес на МРТ-3 гледајте го првото куп финале во самостојна Македонија, меѓу ФК Вардар и Пелистер
Денес на МРТ-3 гледајте го првото куп финале во самостојна Македонија, меѓу ФК Вардар и Пелистер

Денес на МРТ-3 гледајте го првото куп финале во самостојна Македонија, меѓу ФК Вардар и Пелистер

Денес со почеток од 16:00 на МРТ-3 ќе можете да го погледнете историското прво Куп финале во самостојна Македонија, меѓу фудбалските екипи на Вардар и Пелистер.

Во период кога нема спортски настани, каналот МРТ-3 на сите љубители на фудбалот и на останатите спортови им овозможува да ги погледнат најинтересните натпревари од минатото.