Wednesday ,06 July 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Достигнати значајни бројки на нашиот веб сајт!
Достигнати значајни бројки на нашиот веб сајт!

Достигнати значајни бројки на нашиот веб сајт!

Иако имаме многу проблеми при влегување на нашите вести на веб сајтот Вардарфанс.мк, односно поради недоволниот број на слободни места, кои се полнат на скоро секоја вест, и понекогаш паѓа, сепак со голема работа, и голема посветеност кон нашата прва љубов ВАРДАР, достигнавме значајни бројки, односно прегледи на нашиот сајт.
Иако работиме без никаква помош и поткрепа од клубовите наши, сепак се трудиме, и успеавме во овие повеќе од два месеца заедно да достигнеме одлична посета, сигурни информации за нашиот Вардар, како и промоција на младите генерации на ВАРДАР, (што и беше наша основна задача, со оглед на тоа што не се обрнуваше скоро никакво внимание на нашите млади надежи.)

Останува да продолжиме со уште поголема ангажираност и посветеност на Вардар до голем успех, и слава , како на младите така и на првите тимови на нашиот тим.
На оваа фотографија имаме достигнување до 185 илјади за краток временски период.
СО ПОЧИТ ВАРДАРФАНС.МК