Tuesday ,28 March 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Момците на Крстев, ген.2008 и 2009 одиграа пријателски мечеви
(Фотогалерија) Момците на Крстев, ген.2008 и 2009 одиграа пријателски мечеви

(Фотогалерија) Момците на Крстев, ген.2008 и 2009 одиграа пријателски мечеви

Викендов избраниците на Миле Крстев, ФК Вардар ген.2008 и 2009 одиграа контролни-натпревари на терените при Академијата на ФК Вардар во Скопје. Наши противници беа врсниците од екипите на ФК Форца и тимот на Њу Старс. Во продолжение фотографии од овие мечеви.

0 1 2 3 4 6 158062326_10219162510075795_1494594692030076536_o 158136467_10219162504355652_7189873456839120410_o 158208221_10219162509075770_42511250816085389_o 158214933_10219162506515706_922578324576664782_o 158282145_10219162502195598_836278705394603114_o-1 158282145_10219162502195598_836278705394603114_o 158344920_10219162508755762_3947344103000899036_o 158401553_10219162508555757_7743154923330387679_o 158426451_10219162501835589_641603702725171292_o 158442004_10219162508835764_6612026129112912363_o 158536532_10219162509475780_2887647240450769878_o 158568278_10219162508075745_5212020337261576003_o 158631946_10219162510995818_9078734542398516029_o 158667286_10219162510155797_5989295682867828300_o 158667286_10219162510155797_5989295682867828300_oa 158698373_10219162507915741_3129877158931380927_o 158933634_10219162508035744_26412838639963150_o a d d2 d3 d4 d6 d9 d11 d19 d22 d23 d99