Sunday ,26 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) Генерација 2008 се подготвува за пролетниот дел
(ФОТО) Генерација 2008 се подготвува за пролетниот дел

(ФОТО) Генерација 2008 се подготвува за пролетниот дел

Генерацијата 2008 под водство на Влатко Колев активно тренира и се подготвува за пролетниот дел од сезоната. Првиот предизвик за оваа генерација ќе биде настапот на меѓународниот младински турнир во Сандански ( Бугарија) кој ќе се игра во периодот од 12-16.февруари.

Погледнете фотографии од вчерашниот тренинг на оваа генерација.

273309099_4801928069854001_8537638553920161770_n 273317959_4801933743186767_611708684534081224_n 273326256_4801925549854253_1500300840499959953_n 273348103_4801926593187482_1588483421361356477_n 273350499_4801926456520829_2029444140101507479_n 273353239_4801925973187544_3135765564064291369_n 273353604_4801929513187190_6280404318003958774_n 273370834_4801926276520847_7913426773019667028_n 273372722_4801928659853942_1514237530968167216_n 273373522_4801929576520517_1615084533692139730_n 273374801_4801927859854022_2155084783513190025_n 273376693_4801932259853582_1173851388097662867_n 273396140_4801932413186900_6320475976430830202_n 273405881_4801932269853581_5051648655772483336_n 273412713_4801932193186922_8336330853003833361_n 273417019_4801935139853294_7775629413067742351_n 273480282_4801925613187580_9201975551621767761_n 273527337_4801927999854008_4556692141121382118_n