Sunday ,21 October 2018
Последни:
Home > Комити > ФОТО: КОМИТИТЕ ДОКАЗ ЗА ГОЛЕМА ВЕРНОСТ, ПАТУВАЊА ВО ТУРЦИЈА, ШПАНИЈА..

ФОТО: КОМИТИТЕ ДОКАЗ ЗА ГОЛЕМА ВЕРНОСТ, ПАТУВАЊА ВО ТУРЦИЈА, ШПАНИЈА..

ФК Вардар треба да биде горд што има навивачи како Комитите. Навивачите на Вардар оваа година имаа патувања за незаборав. Најпрвин до Шведска, па потоа до Данска па се до Турција, Шпанија, Норвешка, па дури и до далечната Русија. Километрите не се проблем кога се работи за љубовта!

Ви подготвивме фотографии од сите гостувања на Комитите надвор од нашата земја оваа година.

danska-komiti komiti-turcija-vardar-fener-vardarfans malme-vardar-komiti-vardarfans norveska-komiti-vardarfans rusija-komiti-vardar-zenit spanija