Friday ,23 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > (Фотогалерија) Кадетите и младинците на ФК Вардар одиграа „тест“ натпревари со Македонија Ѓ.П

(Фотогалерија) Кадетите и младинците на ФК Вардар одиграа „тест“ натпревари со Македонија Ѓ.П

 

Кадетите и младинците на ФК Вардар ги одиграа првите контролни натпревари во подготвителниот период. Противник ни беше екипата на Македонија Ѓ.П. Кадетите славеа минимална победа (0:1), додека младинците загубија со резултат 2:1.

Погледнете ја фотогалеријата од двата натпревари кои се одиграа на теренот со вешетачка трева во населбата Ѓорче

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 301392556_121685607298556_6290822591699757401_n 301404642_121685890631861_7515736373120662962_n 301455127_121685660631884_5735861986223559655_n 301475606_121686107298506_9206906714817712983_n 301513671_121685563965227_3227656647819439172_n 301626869_121685930631857_1630434527535839327_n 301679903_121685630631887_6270937435270574912_n 301708404_121685823965201_6158222940362371186_n 301758120_121686040631846_5064088721592218253_n 301825404_121685787298538_630465398243399412_n 301850743_121686267298490_6734959106581242270_n 301905773_121290344004749_7025501869126545174_n 301960594_121686050631845_217022194339361105_n 301962725_121685653965218_1632136895577404654_n 301973381_121685497298567_8272532079128250928_n 302006235_121686173965166_7152660887383855334_n 302234632_121685537298563_291028287490833319_n 302248258_121686157298501_245416675178964959_n 302291425_121686003965183_8518925519739326234_n 302425737_121685920631858_9081695920874326578_n 302452784_121685673965216_5182754123936904388_n 302460769_121685533965230_1029734274517532833_n