Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Тренинг со момчињата од генерација 2013/14
(Фотогалерија) Тренинг со момчињата од генерација 2013/14

(Фотогалерија) Тренинг со момчињата од генерација 2013/14

Генерацијата 2013/14 на ФК Вардар го имаше еден од своите последни тренинзи пред летната пауза. Овие млади момчиња постојано напредуваат во фудбалската игра, иако не се заедно долго време.

Како изгледаше еден од нивните тренинзи можете да погледнете од нашата фотогалерија.

201593016_4109589185754563_976312223333814772_n 212142027_4109586939088121_557844953476650072_n 212174703_4109584992421649_5933783120041737242_n 212442937_4109584762421672_1942733967764152347_n 212789310_4109584082421740_8596039408962251158_n 213144814_4109589939087821_4993552048047274311_n 213248121_4109585192421629_6350527375788367422_n 213285154_4109588755754606_1150780687676255903_n 213513901_4109589719087843_6942541160852102682_n 213679029_4109584282421720_6186641246910806656_n 213922999_4109589809087834_8880927398357155965_n 213965947_4109583005755181_4527433002787341196_n 214091450_4109582562421892_1421999700292151163_n 214373000_4109585335754948_6648366725634784496_n 214801976_4109582925755189_375106991613904777_n 214943467_4109584935754988_7397393248515339209_n 214976101_4109582645755217_3621758616557478722_n 214982133_4109587945754687_2199824180584879990_n 216378940_4109586119088203_7736998034097272249_n