Monday ,18 February 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Голмански тренинг со Гигов, Ангелов и Сиљановски кои се дел од ФК Вардар генер. “2004“
(Фотогалерија) Голмански тренинг со Гигов, Ангелов и Сиљановски кои се дел од ФК Вардар генер. “2004“

(Фотогалерија) Голмански тренинг со Гигов, Ангелов и Сиљановски кои се дел од ФК Вардар генер. “2004“

Вардар Фанс на голмански трениг со голманите кои се дел од генерацијата “2004“ на ФК Вардар. Горазд Гигов, Наум Ангелов и Томи Сиљановски тренираа со ново лице, кое е на проба во Вардар и доаѓа од Еуромилк.

Погледнете ја нашата фотогалерија од вчерашниот попладневен трениг со голманите кои го чуваат голот на вардаровата генерација “2004“.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26