Friday ,19 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Пет играчи од ФК Вардар во наредните две години ќе бидат дел од Академијата на ФФМ
Пет играчи од ФК Вардар во наредните две години ќе бидат дел од Академијата на ФФМ

Пет играчи од ФК Вардар во наредните две години ќе бидат дел од Академијата на ФФМ

Пет играчи од фудбалскиот клуб Вардар се најдоа на финалното селектирање, за прием на играчи во Академијата на ФФМ од генерација 2007.

Последниот круг го поминаа Марко Киш, Лука Атанасовски, Емир Шаботиќ, Александар Грашески и Борјан Томовски.

Во наредните две години тие ќе бидат дел од Академијата на ФФМ.