Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > Комити: Одиме за Тетово!
Комити: Одиме за Тетово!

Комити: Одиме за Тетово!

Навивачката група на ФК Вардар, популарните Комити организираат гостување во Тетово. Во недела нашиот тим ќе се судри со тимот на Ренова. Комитите ги покануваат сите свои приврзаници да се придружат на ова гостување.

Ф.К. Ренова – Ф.К. ВАРДАР
25.09.2016, Градски стадион Тетово, 15:30ч.

Навивачката група „Комити Запад“ организира гостување во Тетово.
Собир на железничка во 13:00ч.

Цена: 100 ден. со членска, 150 ден. без членска