Wednesday ,17 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Фудбалерите го исполнија ветувањето, ја донесоа титулата за ТУРЧИН!

Фудбалерите го исполнија ветувањето, ја донесоа титулата за ТУРЧИН!

Нашите момци го исполнија ветувањето, и аманетот кој им го даде Горан Николоски – Турчин.
Уште на почетокот на првенството, по немилите сцени во Битола, Турчин после тешките моменти, посака исполнување на една задача од Фудбалскиот клуб Вардар, а тоа ќе се случи денеска!
За неполни четири часа, Комитите и фудбалерите на Вардар ќе се радуваат на нова, 9-та титула во својата историја!

ТУРЧИН “: ЈАС ЈА ДАДОВ РАКАТА , СЕГА ЧЕКАМ ВАРДАР ДА МИ ЈА ДОНЕСЕ ТИТУЛАТА !!
24.05.2015 ТИТУЛА ЗА БРАТОТ !!