Wednesday ,30 September 2020
Последни:
Home > Комити > Вардар треба да биде горд на своите навивачи!

Вардар треба да биде горд на своите навивачи!

komiti-fkvФК Вардар треба да биде горд што има ваква публика крај себе. Навивачите на Вардар, популарните “Комити”, на вчерашниот натпревар беа 12-сетиот играч на тимот и главен мотиватор. Песна комитска одекнуваше од западната трибина во текот на целите 90 минути, по песната од западот, на истата се приклучуваше и преполната јужна трибина.

Се на се, одличен амбиент направија навивачите на Вардар. Капа долу момци! 

komiti fkv-navivaci-juzna-gradski