Friday ,19 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Играчи на Вардар селектирани во изборот на ФФМ, за Академијата составена од играчи родени 2007 година
Играчи на Вардар селектирани во изборот на ФФМ, за Академијата составена од играчи родени 2007 година

Играчи на Вардар селектирани во изборот на ФФМ, за Академијата составена од играчи родени 2007 година

Фудбалската федерација на Македонија врши селектирање  на играчи за Академијата составена од играчи кои се родени 2007 година. На списокот се најдоа и неколку играчи од редовите на Вардар. Се работи за Лука Јаневски, Марко Киш, Борјан Томовски, Емир Шаботиќ, Лука Атанасовски и Александар Грашески.