Tuesday ,16 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Четири генерации на ФК Вардар ќе одиграат контролни натпревари
Четири генерации на ФК Вардар ќе одиграат контролни натпревари

Четири генерации на ФК Вардар ќе одиграат контролни натпревари

Во текот на претстојниов викенд, нови контролни натпревари ќе одиграат „петлињата“ на ФК Вардар. Сите дуели ќе се одиграат во сабота на теренот на Академијата, а активни ќе бидат четири генерации на Вардар. Наши гости ќе бидат екипите на Академија Пандев, Бутел и Македонија Ѓ.П

Генерација 2009: Вардар – Академија Пандев   14:30

Генерација 2009: Вардар – Академија Пандев   15:30

Генерација 2008: Вардар – Академија Пандев   17:15

Генерација 2010: Вардар – Бутел  14:30

Генерација 2011: Вардар – Македонија Ѓ.П  15:30

Генерација 2011: Вардар – Македонија Ѓ.П  16:30