Saturday ,04 December 2021
Последни:
Home > РК Вардар > Втор тим > (Видео) Вардар ТВ гости: Демири, Барсегјан кој првпат говори македонски и ракометарите Поповски и Ѓорѓиески
(Видео) Вардар ТВ гости: Демири, Барсегјан кој првпат говори македонски и ракометарите Поповски и Ѓорѓиески

(Видео) Вардар ТВ гости: Демири, Барсегјан кој првпат говори македонски и ракометарите Поповски и Ѓорѓиески

Најновото, третто издание за оваа година на црвено-црната емисија Вардар ТВ се емитуваше овој викенд. Во неа имаше четири гости од вардаровото семејство. Младите ракометари Мартин Поповски и Даниел Ѓорѓиески гостуваа во првиот дел од емисијата, а во вториот дел беа гости фудбалерите на Вардар, новодојдениот Демири и ерменецот Барсегјан кој првпат говори македонски во изјава за оваа емисија. Покрај ова серија други информации за нашите клубови ќе може да погледнете во следното видео.