Thursday ,13 December 2018
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Комити во Топ 5 навивачки групи во Европа изминатиот викенд
(ВИДЕО) Комити во Топ 5 навивачки групи во Европа изминатиот викенд

(ВИДЕО) Комити во Топ 5 навивачки групи во Европа изминатиот викенд

Навивачите на Вардар, популарните Комити изминатиов викенд беа едни од главните Тифо групи во Европа. Комитите на својата прослава запалија голем број на пиротехнички средства, имаа богати кореографии и слично. Неслучано се најдоа во топ – 5 групи кои изминатиов викенд доминираа во Европа.

Погледнете низ овој видео материјал кои 5 групи во Европа беа најдобри изминатиов викенд.