Monday ,10 December 2018
Последни:
Home > Комити > Комити: Потребна ни е екипата од “Јужна“ за на 19-ти ноември
Комити: Потребна ни е екипата од  “Јужна“ за на 19-ти ноември

Комити: Потребна ни е екипата од “Јужна“ за на 19-ти ноември

Комити Скопје: УУ – УУ! АА – АА! ВАРДАР – ВАРДАР! ВАРДАР – ВАРДАР! ВАРДАР – ВАРДАР!!!
Специјален поздрав до екипата од Јужна трибина која остана со нас на Вардар-Зенит и особено на Вардар-Реал Сосиедад и во моментите кога губевме и со 5 и 6 разлика…
Е тие ни се потребни на 19 Ноември да бидат покрај нас, и барем на овој меч да се одлучат да го заменат Југот за Западот…Им ветуваме дека нема да зажалат…

#Мобилизација #30ГодиниКомитиЗапад#70ГодиниФКВардар