Saturday ,08 August 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Викендов 1.коло од 3.сезона во младинската кошаркарска “Вардар лига”
Викендов 1.коло од 3.сезона во младинската кошаркарска  “Вардар лига”

Викендов 1.коло од 3.сезона во младинската кошаркарска “Вардар лига”

После две успешни сезони,  КК Вардар продолжува и со трета сезона од младинската кошаркарска приказна “Вардар лига”. Со проширен асортиман на генерации и натпревари, во недела (24.11.2019) во Спортската сала “Вардар” ќе се одигра првиот дел од 1. коло, а следниот викенд ќе се одигра и вториот дел.

М-17 (2003/04) 5 екипи
М-15 (2005/06) 12 екипи
М-13 (2007/08)  9 екипи
М-11 (2009/10)  6 екипи
М-15 (2005/06) жени 4 екипи