Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Браво! БК Вардар е најуспешен клуб на Државното сениорско првенство во борење
Браво! БК Вардар е најуспешен клуб на Државното сениорско првенство во борење

Браво! БК Вардар е најуспешен клуб на Државното сениорско првенство во борење

Вардар е најуспешен клуб на Државното сениорско првенство во борење што се одржа денес во Кочани.

Борачите на Вардар собраа 34 поени, пред Лирија 27, Бучим 24, Балканец 23, Спартак 18, Студеничани 11, Чаир 5, Вардар 1961 2, Тефејуз, Неготино, Киро Ристов и Шкупи по 1.

Наскоро ќе ги објавиме и поединиечните резултати со осврт на ДП.