Thursday ,22 August 2019
Последни:
Home > Историја > 1 слика – 1000 зборови, легендите на КК Вардар на едно место

1 слика – 1000 зборови, легендите на КК Вардар на едно место

11111

Легендите на кошарскиот клуб ВАРДАР – ветераните на едно место.

  • Борко Талевски,
  • Зоран Гапиќ,
  • Венцо Саздов,
  • Марин Кочов,
  • Тихо Матевски,
  • Митре Зaфировски

Една слика – илјада зборови!