Monday ,25 March 2019
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (Фотогалерија) Вардар успешно го организираше новогодишниот минибаскет фестивал
(Фотогалерија)  Вардар успешно го организираше новогодишниот минибаскет фестивал

(Фотогалерија) Вардар успешно го организираше новогодишниот минибаскет фестивал

Вчера,  кoшаркарскиот клуб Вардар во малата сала при  Срц “Кале“- Скопје  организираше новогодишен минибаскет фестивал. Во истиот ќе земаа  учество дури  20 екипи од цела Република Македонија! На новогодишниот  минибаскет фестивал учество ќе земат екипи во две старосни категории. Во продолжение фотогафии од вчерашниот настан.

j j2 j3 j4 j5 j6 j7 j8 j9 j10 j11 j12 j13 j14 j15 j16 j17 j18 j19 j20 j21 j22 j23 j24 j25 j26