Monday ,08 August 2022
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (ФОТО) Братски дуел во кугларската лига Вардар(А) против Вардар(Б)
(ФОТО) Братски дуел во кугларската лига Вардар(А) против Вардар(Б)

(ФОТО) Братски дуел во кугларската лига Вардар(А) против Вардар(Б)

Викендов се одигра 1.коло од сезоната 2020/2021 во Македонската кугларска лига. Во саботата историски ден беше  за нашиот Вардар, но и за македонското куглање. Прво коло на МКЛ, прв официјален настап на Б тимот во рамките на лигата, прво клупско братско дерби со А тимот кое беше неизвесно до самиот крај.

0 121539409_2721665901389041_9200507704543923500_n 121669407_382238006482075_1257015981501165979_n 121669565_767413450489076_4197136045092887487_n 121677905_743608796191905_24447994153045739_n 121680412_3536046879779777_824618584457177411_n 121811432_2678468975724539_1741802260274455664_n 121935837_1304301213245973_4115656073089452382_n 121974667_2724619304446736_112329932031444728_n 121975129_789877684893250_2568528252367304845_n 121976008_1200100217043554_2661934368103284950_n 121982794_3610532565674323_3841229779430925826_n 121983710_720162201922188_2592561803825549482_n 122037684_385166742609420_662060172893168957_n 122053514_467917400834605_6853233278645095762_n

810306