Friday ,15 November 2019
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (Фотогалерија) КК Вардар успешно го започна новиот Летен камп во Неа Пори
(Фотогалерија) КК Вардар успешно го започна новиот Летен камп во Неа Пори

(Фотогалерија) КК Вардар успешно го започна новиот Летен камп во Неа Пори

Кошаркарскиот клуб Вардар успешно го стартуваше 3-тиот летен камп во Неа Пори-Грција. Децата под менторство на стручните лица од најдобрата младинска кошаркарска школа во земјата учат нови елементи од кошаркарската игра, ги усовршуваат своите вештини воедно и се забавуваат. Во продолжение неколку фотогафии од активностите на летниот камп.

1 2 64498555_401650353771413_7955527399364362240_n 64500162_304062460288032_1987360128969474048_n 64547027_327421824846719_4189488611516743680_n 64566507_619753755194239_3932707038173331456_n 64567500_2608667399166633_128078935538794496_n 64633339_446715599439881_6405879314654429184_n 64645907_461421757925668_3553749124320854016_n 64669949_850853088618456_6838765679689072640_n 64720434_357642454954509_8946816283756724224_n 64734276_2361516787467677_4312084836618600448_n 64806554_332751327620760_3645640924576350208_n 64925321_2297218513927459_4454785107848331264_n 65022548_440697310045797_7665749190013616128_n 65111203_340679859922978_4868187688752119808_n 65147240_1147141398766117_8073340113230233600_n